Basics

Basics is een merk wat dicht bij de basis blijft voor de smaken. Basics is een Europees merk die de productie van alle varianten binnen Europa heeft gehuisvest. Doordat Basics in Europa wordt ontworpen en geproduceerd voldoet het aan alle strenge kwaliteitseisen die worden gesteld aan fabrikanten van e-liquids.

Smaakcategorieën van Basics

Zoals eerder benoemd blijft Basics met haar smaken dicht bij de basis en zijn de smaken relatief eenvoudig. Echter bieden ze wel verschillende smaken in diverse smaakcategorieën.
  • Categorie Fruit: In deze categorie vind je diverse fruitsmaken terug.
  • Categorie Tabak: Tabakssmaken van zowel lichte als donkere tabaksbladeren.
  • Categorie Menthol / Mint: Een frisse smaak met menthol of mint is te vinden deze categorie.

Dampen met Basics

De e-liquids die Basics produceert hebben allen een PG (propyleen glycol) / VG (vegetable glycerine) verhouding van 70/30. Doordat de verhouding PG hoger is worden de liquids voornamelijk gebruikt in MTL (mouth to lung) clearomizers en e-sigaretten die gebruik maken van Pods.
PG is namelijk dunner van structuur ten opzichte van VG wat beter tot zijn recht komt in clearomizers die een smallere airflow hebben en kleinere coils gebruiken.

Naast het feit dat PG vluchtiger is dan VG heeft PG ook de eigenschap dat het sterkere smaakdrager is en meer throathit (keelgevoel) creëert. Deze eigenschappen worden als prettig ervaren bij mensen die een zelfde ervaring wensen in vergelijking met het roken van een analoge sigaret.

Basics en nicotine

Naast PG en VG kan er ook gebruik worden gemaakt van nicotine toevoeging in de e-liquids van Basics. 
Er kan gekozen worden voor vier verschillende varianten: 0mg nicotine, 6mg nicotine, 12mg nicotine en 18mg nicotine.

Meer weten over Basics?

Wil je meer informatie over de smaken van Basics of heb je vragen over een e-sigaret, e-liquids of andere producten in het assortiment van SmokeSmarter? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!