Big Mouth

Big Mouth is ontstaan uit een enorme ondernemingsdrift. De grondleggers van Big Mouth hebben altijd een ‘grote mond’ gehad. Hierdoor slaagden zij niet in verschillende andere beroepsgroepen, simpelweg omdat ze zelf te graag aan het woord waren.

Big Mouth begon weliswaar met een kleinschalige productiefaciliteit maar is inmiddels mede door de ondernemingsdrift bij Big Mouth uitgegroeid tot een grote productiefaciliteit met laboratoria.

Shake & Vape

Bekijk alles (22)

Benieuwd naar alles van Big Mouth Shake & Vape?

Bekijk alles (22)

Smaken van Big Mouth

Aroma’s van Big Mouth zijn erg populair. Big Mouth focust zich met name op (zoete) fruitsmaken en zoete smaken. Binnen deze smaakgroepen is er echter ontzettend veel te kiezen.

Wat zit er in de verpakking van Big Mouth?

Van het merk Big Mouth hebben wij verschillende lijnen in het assortiment. Big Mouth besteedt veel aandacht aan het design en de verpakking. Zo vind je niet alleen een flesje aroma in de verpakking maar ook een mengflesje en uitleg om direct je eigen e-liquid te kunnen maken.

Het kiezen van de base bij Big Mouth aroma’s

Om zelf een e-liquid te maken met Big Mouth aroma’s heb je een base nodig. Bases met een inhoud groter dan 10ml zijn alleen als nicotinevrije variant beschikbaar. Je zou om toch nicotine toe te voegen aan de grotere flessen een nicotinebooster kunnen gebruiken. De bases zijn verkrijgbaar in verschillende PG/VG-verhoudingen zodat je een Big Mouth e-liquid kan maken geheel afgestemd op jouw voorkeuren. 

De juiste mengverhouding van Big Mouth aroma’s

Belangrijk om te weten is dat er geen juiste mengverhouding bestaat. Het gaat immers om jouw voorkeur. Meer aroma betekent uiteraard een krachtigere smaakbeleving. 

Bij elke afzonderlijke aroma staat echter wel een adviespercentage weergegeven. Dit kun je als richtlijn gebruiken bij het maken van je eigen e-liquid. 

Meer weten over Big Mouth?

De klantenservice staat voor je klaar! Heb je vragen over het gebruik van Big Mouth producten? Stel deze dan aan onze klantenservice. Je kunt je vragen stellen via bijvoorbeeld onze live chat, WhatsApp en e-mail.