Colinss

De e-liquids van Colinss beschikken over een PG/VG verhouding van 40/60. Dit zorgt voor een ideale dikte van de e-liquid waardoor iedere e-sigaret of clearomizers deze e-liquid goed verdampt.

E-liquid

Bekijk alles (77)

Benieuwd naar alles van Colinss E-liquid?

Bekijk alles (77)

Passende smaken

Colinss kiest bewust voor smaken die niet te complex zijn maar aansluiten bij een brede doelgroep. Zowel de tabakssmaken als fruitsmaken en mentholsmaken zijn favoriet bij vele dampers. Binnen het segment tabakssmaken is er bij het merk Collins ook genoeg te kiezen, zo zijn er lichtere smaken maar ook vollere tabakssmaken. 

Welke Colinss smaak moet ik kiezen?

Kiezen van de juiste smaak e-liquid kan in het begin wat lastig zijn wanneer je start met e-roken. Colinss beschikt over zowel fruit- tabak en mentholsmaken die door gebruikers als erg goed worden ervaren. De e-liquids van Colinss voldoen aan de laatste richtlijnen en zijn volledig TPD2 gecertificeerd. Daarnaast zijn de gebruikte ingrediënten van zeer hoogwaardige, farmaceutische kwaliteit. Het merk Colinss beschikt over meerdere lijnen e-liquids. 

Clearomizers voor het gebruik van Colinss e-liquid?

De e-liquids van Colinss beschikken over een PG/VG verhouding van 40/60 waardoor ze de juiste dikte hebben die goed verdampt kan worden door alle clearomizers en e-sigaretten binnen het assortiment van SmokeSmarter.

Vraag de klantenservice om advies!

Het team van SmokeSmarter is erg gespecialiseerd en kan je goed helpen bij het beantwoorden van al je vragen over de e-sigaret en e-liquids. Wil je dus advies over smaken van Colinss of weet je simpelweg niet goed wat bij je past? Neem dan contact op met de klantenservice van SmokeSmarter. Je kunt een berichtje sturen via de live-chat, of contact opnemen via e-mail.