DVTCH

DVTCH betreft, zoals de naam al bijna doet vermoeden, inderdaad een Nederlands merk met typerende Nederlandse smaken. DVTCH Amsterdam heeft zijn e-liquids gebaseerd op smaken die voornamelijk voor toeristen erg bekend in de oren klinken.

E-liquid

Bekijk alles (23)

Benieuwd naar alles van DVTCH E-liquid?

Bekijk alles (23)

Shake & Vape

Nic Salt

Smaken van DVTCH

De smaken van DTVCH e-liquid lopen erg uiteen, het gaat van erg fruitig naar romig en naar kruidig. Echter zijn alle smaken gebaseerd op aspecten die Amsterdam maar ook Nederland een beetje vertegenwoordigen.

Zo heb je de smaak Van Gogh die uiteraard bekend is van de schilder Vincent van Gogh. Deze schilder was voornamelijk bekend van van het portret schilderen, en dit vindt je dan ook terug in de e-liquid. Het betreft een smaakpalet van ingrediënten waaronder hazelnoot, chocolade, vanille en een tintje tabak.

Ook heeft DVTCH een smaak gebaseerd op het bekendste snoepgoed uit Nederland. Het betreft inderdaad Drop. De dropsmaak bevat tinten van zoethout, kamille en salie.

Maar waar Nederland en vooral Amsterdam bekend om staat is ook terugvinden in het assortiment van DVTCH. Ze hebben er namelijk voor gekozen om een Space Cake smaak na te bootsen. De smaak bestaat uit kruiden met een romige nasmaak van cake.

PG en VG verhoudingen van DTVCH

Omdat DVTCH ervoor heeft gekozen om unieke smaken uit te brengen hebben zij zich vooral gericht op de zogeheten cloudchasers. Dit wil zeggen dat het vrij dikke en stroperige e-liquid betreft die veel damp produceert. Vooral in combinatie met clearomizers die een lage Ohm-waarde hebben. 

De eliquids zijn DVTCH variëren met een PG (propyleen glycol) / VG (Vegetable Glycerine) waarde van 25/75 tot 20/80. Door de hoge VG-waarde is het prettig en zacht om te dampen en heeft het in de meeste gevallen een zoete nasmaak.

Meer weten over DVTCH?

Wil je meer informatie over de e-liquids en smaken van DVTCH of bijbehorende accessoires om te kunnen dampen? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!