GeekVape

GeekVape is in 2015 opgericht door een groepje vapers en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldbekende fabrikant op de e-sigarettenmarkt. Het merk onderscheidt zich van andere hardware-merken door het zeer brede en prijsvriendelijke productassortiment van hoge kwaliteit.

Naast startersets, boxmods, clearomizers en pod vapes, staat dit merk ook bekend om het uitgebreide aanbod in DIY, waaronder RTAs en RDAs.

RTA & RDA

Pods

Ons GeekVape assortiment in 2020

In de loop der jaren heeft dit merk een breed assortiment aan producten op de markt gebracht. Momenteel zijn dit de GeekVape producten in ons assortiment:

GeekVape Aegis Mini

De GeekVape Aegis Mini werd in 2018 toegevoegd aan het assortiment van GeekVape, bestaande uit de Aegis Mini boxmod en de Cerberus clearomizer
 

Aegis Mini box mod

Deze box mod heeft een ingebouwde batterij van 2200mAh en een maximaal vermogen van 80 Watt. Ook beschikt deze mod over temperatuurmodussen en is deze volledige IP67 gecertificeerd, waardoor de mod tot 1 meter onder water kan zonder problemen.
 

GeekVape Cerberus clearomizer

De tank van deze set is de de 2ml variant van de GeekVape Cerberus clearomizer. Deze tank wordt geleverd met twee Super Mesh X2 Coils van 0.3 Ohm.

GeekVape RTA en RDTA

Door de jaren heen is GeekVape uitgegroeid tot een merk met een breed assortiment, voor zowel de beginnende damper als ook de gevorderde damper die meer geavanceerde opties zoekt, zoals de mogelijkheid tot het zelf bouwen van je coils.
 
GeekVape is ooit begonnen als DIY-merk, dat zich in het begin voornamelijk richtte op die laatstgenoemde categorie producten: de RTA en RDA tanks.
Ook daarvan hebben we er een aantal in ons assortiment, zoals je hierboven kunt zien.
 

Het ontstaan van GeekVape

Het merk GeekVape is opgericht door een groepje dampers medio September 2015, die met name een gat zagen in betaalbare zelfbouw-producten op de markt. In die tijd waren de zogenaamde RTA en RDA tankjes overwegend duur, op een handjevol uitzonderingen na. Vooral vergeleken met de aanschaf van een tankje dat gebruik maakt van kant-en-klare fabriekscoils lagen de prijzen erg hoog.
 

Uitbreiding van het assortiment 

In de daarop volgende jaren heeft het merk zich ook uitgebreid naar andere producten, zoals pod vapes, boxmods, startersets, clearomizers en alle toebehoren voor de e-sigaret, zoals glaasjes, driptips, pods en coils.
 

Innovatie door GeekVape

Omdat de vape-markt relatief jong is, blijft deze continu in beweging. GeekVape is door enkele innovaties ook bekend geworden. Zo was GeekVape de eerste die een coil verticaal plaatste, met de Avocado RTA.
 

Her-innovatie door GeekVape

Veel vape merken kopiëren een techniek die ze bij andere vape producten zien. GeekVape is hier geen uitzondering op, echter weten zij vaak een bestaande techniek opnieuw uit te vinden, door deze te verbeteren. 
 
Hierbij gaan ze altijd uit van hun eigen ervaring als eindgebruiker met deze techniek, waardoor ze er vaak nog een schepje bovenop doen door de techniek uit te breiden.

Vragen over GeekVape?

Heb je vragen over het assortiment van GeekVape, of vragen over het gebruik van jouw GeekVape e-sigaret of tank?  Neem dan gerust contact op met onze klantenservice zodat we je verder kunnen helpen!