Joyetech

Joyetech geldt vanaf het begin van de opkomst van de e-sigaret als één van de toonaangevende producenten. Joyetech specialiseert zich zowel in de MOD e-sigaretten als de e-sigaretten met eenvoudige bediening en een groot gebruiksgemak.

E-sigaret

Bekijk alles (14)
NL BE DE
Joyetech eVic-VTC Mini Full Kit

Benieuwd naar alles van Joyetech E-sigaret?

Bekijk alles (14)

Box Mod

NL BE DE
Joyetech eVic-VTC Mini Box Mod
60 watt
NL BE DE
Joyetech Exceed X Box Mod
Interne batterij

Clearomizer

NL BE DE
Joyetech Cubis Pro Mini clearomizer
NL BE DE
Joyetech Unimax 22 clearomizer
Vullen via bovenzijde
NL BE DE
Joyetech Exceed X clearomizer
Vullen via bovenzijde

Coil

Bekijk alles (13)
NL BE DE
Joyetech eGrip CS atomizers (5 stuks)
Wattage
NL BE DE
Joyetech Cubis / eGo AIO / eGrip II VT RBA base

Benieuwd naar alles van Joyetech Coil?

Bekijk alles (13)

Oplader

NL BE DE
Joyetech eRoll-C draagbare oplader
eRoll
NL BE DE
Joyetech eGo USB kabel oplader
EGO batterij • USB/eGo

Drip Tip

NL BE DE
Joyetech eGo AIO driptip / mondstuk
NL BE DE
Joyetech eGo ONE driptip / mondstuk

Oprichting van Joyetech

Joyetech werd opgericht in 2007 en heeft zich sindsdien gericht op het ontwikkelen van het merk en de technische aspecten van het product. Joyetech staat dan ook wereldwijd bekend als e-sigarettenfabrikant van kwalitatief goede e-sigaretten. Joyetech maakte zich als merk erg populair door het uitbrengen van modellen als de eGo-C en de eRoll. Deze modellen waren lange tijd de standaard van het elektronisch roken. Inmiddels zijn deze modellen niet meer verkrijgbaar, maar heeft Joyetech nieuwe en verbeterde modellen op de markt gebracht.

E-sigaretten van Joyetech uitgelicht:

Joyetech eGo AIO: Dit betreft een penvormige e-sigaret die werkt door middel van een enkele knop. Verder beschikt de e-sigaret over een anti-lek systeem. De tankinhoud van deze e-sigaret is 2ml.
Joyetech eGo Aio ProBox: Deze e-sigaret beschikt over een interne batterij van 2100mAh en een geïntegreerde tank van 2ml. Bij deze e-sigaret kun je wel uit twee verschillende modi kiezen, die beide zorgen voor een andere damp-ervaring.

Onderdelen en accessoires van Joyetech

Naast de productie van e-sigaretten heeft Joyetech zich ook gespecialiseerd in het maken van de juiste onderdelen en accessoires. Bekijk de volgende onderdelen van Joyetech:

Gebruik van e-liquid in Joyetech modellen:

De e-liquids in het assortiment zijn geschikt voor alle modellen van Joyetech. Kies je voor een instapmodel en maak je gebruik van een e-liquid met een hoog VG gehalte vraag het dan altijd even na bij onze klantenservice.

Vragen over de producten van Joyetech?

Heb je overige vragen over het gebruik van Joyetech producten? Stel deze dan gerust aan onze klantenservice! Zij helpen jou graag verder.