Justfog

De fabrikant Justfog is gespecialiseerd in het produceren van e-sigaretten, clearomizers, batterijen en andere accessoires sinds mei 2009. Justfog levert aan meer dan 30.000 verschillende winkel in meer dan 50 verschillende landen.

E-sigaret

Bekijk alles (15)

Benieuwd naar alles van Justfog E-sigaret?

Bekijk alles (15)

Box Mod

Clearomizer

Bekijk alles (11)

Benieuwd naar alles van Justfog Clearomizer?

Bekijk alles (11)

Coil

Pod

Batterij

Oplader

Drip Tip

Glaasje

Pods

Justfog 1453

Een van de eerste e-sigaretten die Justfog op de markt heeft gebracht is de Justfog 1453 e-sigaret. De Justfog 1453 PT e-sigaret is de iets nieuwere variant, waarbij je tijdens het opladen van de batterij blijvend kunt dampen. Deze e-sigaret hebben wij nog steeds in ons assortiment, aangezien het een prima en zeer populaire Justfog e-sigaret is.

De Justfog 1453 PT is een goede e-sigaret om mee te beginnen. Er zijn geen instelmogelijkheden en je vult de clearomizer via de bovenzijde. Een e-sigaret die daardoor makkelijker in gebruik is, in vergelijking met andere modellen.

Justfog Minifit

Deze e-sigaret van Justfog is behoorlijk nieuw. De Justfog Minifit maakt gebruik van een POD-systeem, waardoor je geen losse coils meer hoeft te vervangen.

Ook heeft de Justfog Minifit geen knopje waar je op moet drukken om een hijsje te kunnen nemen. De batterij schakelt namelijk automatisch in, zodra je een hijsje neemt.

Justfog Q16 

Voor de dampers onder ons die toch net iets meer willen dan een starterset voor beginners, heeft Justfog een iets geavanceerder model op de markt gebracht, namelijk de Justfog Q16.

Bij deze e-sigaret heeft de batterij de vorm van een doosje, waarbij je zelf het voltage in kunt stellen. Het gedeelte waar de vloeistof en coil in gaat, ook wel clearomizer genoemd, is ook instelbaar. Je kunt namelijk zelf de luchttoevoer instellen en zo bepalen hoe zwaar of hoe licht de trek is wanneer je een hijsje neemt.

Meer weten over Justfog?

Wil je meer weten over onze Justfog producten? Neem dan even contact op met onze klantenservice! Wij helpen jou graag verder.