Migo

De Nederlandse fabrikant Migo produceert e-liquids met nicotinezout (ook wel nic salt genoemd). Naast nic salts produceren zij ook (pod-systeem) e-sigaretten. Dit merk was voorheen bekende onder meerdere namen, waaronder Myflo en VAPR.

E-sigaret

Pod

Nic Salt

Pods

Nic Salt e-liquids van Migo

Vergeleken met ‘reguliere’ e-liquids, die meestal gebruik maken van zogenaamde freebase nicotine, bevatten ‘nic salt’ e-liquids nicotinezout. Dit is een natuurlijke vorm van nicotine zoals deze ook voorkomt in het blad van de tabaksplant.

Nicotinezout werkt anders dan reguliere nicotine in e-liquids. Deze vorm van nicotine wordt vele malen sneller in het bloed opgenomen, zoals dit ook bij het roken van tabak het geval is. Daarnaast is het merkbare effect groter, waardoor enkele hijsen vaak al volstaan. Ook zijn nic salts erg zacht op de keel, waardoor je gemakkelijker hogere nicotinegehaltes kunt dampen.

De e-liquids van Migo merk zijn verkrijgbaar in zowel 10mg als 20mg nicotinezout in een uiteenlopend aanbod van smaken, zoals tabak en fruit.

Pod systeem van Migo

Nic salt e-liquids komen het beste tot hun recht in een pod-systeem. Dit is een type e-sigaret waarbij de coil (verdampingselement) ingebouwd in de tank (pod) zit en dus niet vervangbaar is. Als de coil versleten is dien je simpelweg de pod te vervangen en dat is alles.

De e-sigaret van Migo is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, rood en blauw en wordt geleverd met twee pods, beide met een Ohm-waarde van 1.5 Ohm en een capaciteit van 1.3ml.

De vervangbare pods van Migo zijn in twee varianten verkrijgbaar: In een gesloten voor-gevulde variant (die niet her-vulbaar is), alsmede een open variant die meerdere malen bijgevuld kan worden.

De gesloten wegwerp-pods zijn verkrijgbaar met een select aantal voor-gevulde smaken. De hervulbare pods zijn geschikt voor vrijwel alle e-liquids, maar geven de beste ervaring in gebruik met Nic Salt e-liquids.

Jouw e-sigaret geschikt voor Migo Nic Salts?

Meer weten over de producten van Migo, of ben je benieuwd of de nic salt e-liquids van Migo geschikt zijn voor jouw e-sigaret? Neem dan snel contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al jouw vragen!