Nitecore

Nitecore produceert een breed assortiment aan veelzijdige opladers voor Li-ion e-sigaret batterijen zoals de 18650 en 21700 batterij. Daarnaast zijn sommige opladers van Nitecore ook geschikt voor het opladen van verschillende andere type batterijen, zoals AA en AAA (Ni-MH).

De batterij-opladers van Nitecore zijn meervoudig bekroond met verschillende internationale design-awards en worden wereldwijd in meer dan 100 landen verkocht.

Oplader

Bekijk alles (13)

Benieuwd naar alles van Nitecore Oplader?

Bekijk alles (13)

Waarom een Nitecore oplader gebruiken?

De meeste e-sigaretten die gebruik maken van losse batterijen, hebben een ingebouwde oplaad-mogelijkheid. Vaak zijn deze echter bedoeld voor het opladen onderweg, indien er geen batterij-oplader voor handen is, of is de aansluiting bedoeld voor het upgraden van software.

Wij raden altijd aan om een externe batterijlader te gebruiken voor het opladen van de batterijen voor je e-sigaret. Dit vergroot de levensduur van de batterijen vaak aanzienlijk. Daarnaast laadt een oplader de batterijen vaak veel sneller op, wanneer je dit vergelijkt met het opladen van de batterijen via de usb-aansluiting in je e-sigaret. Ook is dit veiliger voor je batterijen in verband met de warmte-ontwikkeling tijdens het opladen via de usb-aansluiting van je e-sigaret.

De verschillende Nitecore modellen 

Het assortiment batterijladers van Nitecore bestaat uit verschillende modellen. Qua afmetingen zit er flink verschil tussen de verschillende modellen en ieder model heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen. Zo zijn er opladers voor één of twee batterijen, maar ook opladers waarmee je tot 8 batterijen gelijktijdig kunt opladen.

Naast batterij-opladers voor verschillende soorten batterijen, zijn de F-serie opladers bijvoorbeeld ook te gebruiken als mobiele powerbank voor het onderweg opladen van andere apparaten zoals mobiele telefoons en mp3-spelers. 

Daarnaast zijn er verschillende Nitecore opladers die een extra usb-aansluiting hebben, zodat je bijvoorbeeld je mobiele telefoon kunt opladen zonder dat je hier een losse muuradapter voor nodig hebt.

Twijfel over welke Nitecore oplader aan te schaffen?

Moeite met het kiezen van een geschikte batterijlader die voldoet aan jouw specifieke wensen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al jouw vragen!