Revolute

Revolute is een begrip als het gaat om de productie van zowel basisvloeistoffen als aroma’s. De start van deze onderneming gaat terug tot 1977. Destijds produceerden zij verschillende eindproducten voor de cosmetische industrie.

Aroma

Bekijk alles (35)

Benieuwd naar alles van Revolute Aroma?

Bekijk alles (35)

Base

Bekijk alles (9)

Benieuwd naar alles van Revolute Base?

Bekijk alles (9)
Met de kennis en ervaring van producenten en laboranten besloot het team zich te specialiseren in de productie van e-liquids, aroma’s en basisvloeistoffen. Ze beheren zelf de gehele productie-keten. Van de selectie van grondstoffen tot aan het leveren van het eindproduct, waardoor ze de kwaliteit volledig in eigen beheer hebben. 

Revolute, een franse onderneming

Revolute is gelegen in Lille, en is een volledig Franse onderneming. De productie vindt ook volledig in Frankrijk plaats. Dit zorgt er ook voor dat de producten volledig voldoen aan de laatste Europese richtlijnen. Binnen het team van Revolute werken verschillende laboranten, farmaceuten en biochemische ingenieurs.

Aroma's van Revolute

De aroma's van Revolute worden gekenmerkt door een grote diversiteit. Wat ze echter gemeen hebben zijn de krachtige smaken. Er zijn zowel samengestelde smaken, die uit een mix bestaan, te vinden binnen het assortiment van Revolute maar ook basis en pure fruitige en zoete smaken. 

Base van Revolute

Naast het produceren van aroma’s heeft Revolute ook een aantal lijnen base geproduceerd. Base is de basisvloeistof van e-liquid. Deze flessen van Revolute bevatten allen geen nicotine. Wil je nicotine toevoegen aan de base van Revolute? Gebruik dan een nicotinebooster.

Het vinden van de juiste smaak

Omdat er tegenwoordig erg veel te kiezen valt op smaakgebied kan het vinden van de juiste smaak erg lastig zijn. Vaak geldt dat je toch een smaak geprobeerd moet hebben om te bepalen of dit goed bevalt. Echter, het team van SmokeSmarter heeft erg veel ervaring. Dus mocht je er niet helemaal uitkomen? Vraag dan onze klantenservice om advies. Je kunt ons bereiken via verschillende manieren, zoals e-mail, live-chat of whatsapp.