SOLT

SOLT e-liquid is een toonaangevend merk welke geproduceerd wordt in het Verenigd Koninkrijk. Dit is echter geen normale lijn e-liquid, maar een e-liquid welke gebruik maakt (indien je kiest voor de nicotine variant) van nic salt. Dit is een andere vorm nicotine dan de nicotine die in vrijwel alle andere e-liquid merken te vinden is. Het verschil tussen deze twee nicotine varianten hebben we hier verder toegelicht.

Welke smaken bevat het merk SOLT?

Het e-liquid merk SOLT bevat slechts enkele verschillende smaken, welke met grote zorg geselecteerd zijn. Zo heeft SOLT e-liquids die naar reguliere tabak smaken, maar ook enkele fruitsmaken en een krachtige mentholsmaak. Hiermee heeft SOLT in de meeste categorieën een smaak beschikbaar.

Wat is het verschil tussen SOLT e-liquid en ander merken?

Waarin SOLT verschilt met andere e-liquid merken is om te beginnen dat SOLT een e-liquid merk is welke een andere soort nicotine gebruikt, dan de meeste andere merken e-liquid.

Daarnaast zijn SOLT e-liquids qua smaak relatief eenduidig. Er wordt per smaak vaak slechts één smaakstof gebruikt, om tot de uiteindelijk smaak te komen. Hierdoor zijn deze e-liquids geschikt om naar wens dagelijks te gebruiken, doordat deze smaken niet snel vervelen. SOLT is beschikbaar in 10mg en 20mg nic-salt en de e-liquids hebben een PG/VG verhouding van 50/50.

In welke e-sigaret kan ik SOLT gebruiken?

De e-liquids van SOLT komen het best tot hun recht in de minder krachtige e-sigaretten. Doordat hier nic salt in zit, is het qua nicotine-opname relatief krachtig en komen deze e-liquids het beste tot hun recht in een Pod-systeem. Dit zijn e-sigaretten welke in de regel weinig vermogen hebben, maar wel ideaal zijn om met weinig gebruik toch de gewenste nicotine behoefte te krijgen.

Meer weten over SOLT?

Heb je nog vragen over SOLT of twijfel je welke smaak het meest geschikt is? Stel je vragen dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder!