Sony

Sony is een merk wat de meeste mensen zullen kennen als elektronicamerk, onder andere bekend van de productie van televisies, telefoons en geluidsinstallaties. Echter, produceren zij ook 18650 batterijen van uitstekende kwaliteit. De 18650 batterijen van Sony behoren dan ook tot de best verkopende batterijen voor de e-sigaret.

Batterij

18650 batterijen van Sony

De Sony batterijen zijn duidelijk herkenbaar. Alle edities beginnen met VTC gevolgd door een cijfer. Verder vernoemen wij het aantal mAh erbij. Dit staat voor het aantal milli-ampère. Hoe hoger het aantal milli-ampère, des te langer je de batterij kunt gebruiken gedurende de dag bij een gelijke spanning. 

Veilig je Sony batterijen vervoeren

Ben je van plan extra batterijen te vervoeren? Zorg er dan voor dat dit veilig gebeurd. Je Sony batterijen kun je het best veilig vervoeren en bewaren in een batterijdoosje of batterijhoesje. Het is namelijk erg belangrijk dat de plus en minpool van je batterijen elkaar niet raken of in contact komen met metaal. Let op: Neem daarom nooit losse batterijen mee in je broek- of jaszak.

18650 voor je box mod

Sony 18650 batterijen gebruik je in je box mod of e-sigaret. Let goed op: Deze worden er niet standaard bijgeleverd en dien je los aan te schaffen. Ben je een intensieve gebruiker van je box mod of e-sigaret? Dan is het aan te raden te kiezen voor een hoge mAh-waarde voor langer gebruik. 

Opladen van je 18650 batterijen

Opladen van je 18650 batterijen kan meestal via je box mod en de bijgeleverde mini USB-kabel. Echter het is sterk aan te raden om ze op te laden met een externe 18650 batterij oplader. Deze zijn er in verschillende maten en prijsklassen, voor het opladen van één, twee of meerdere batterijen. 

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van je Sony batterij of wil je meer info over het gebruik van 18650 batterijen? Vraag dan onze klantenservice om hulp. Zij staan elke werkdag voor je klaar.