Vampire Vape E-liquid

Vampire Vape is een bedrijf uit het Verenigd Koninkrijk wat is opgericht in het jaar 2012. De focus ligt al sinds die tijd op het produceren en ontwikkelen van e-liquids en smaak aroma's voor elektronische sigaretten.

Al binnen één jaar wist het bedrijf te groeien en zich op de kaart te zetten binnen zowel de binnenlandse als buitenlandse markt van e-sigaretten. Zo zijn de smaken die worden aangeboden gegroeid van 12 stuks in 2012 naar 54 smaken in 2018 en nog steeds blijft het bedrijf, door veelvuldig te testen en aan te passen, nieuwe smaken uitbrengen.
Meer info

Makkelijk producten bestellen

B2B quick order tool

Veiligheid en kwaliteit bij Vampire Vape

Veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Vampire Vape UK LTD. Zo worden Alle batches die de fabriek verlaten vijftien jaar bewaard in een speciaal daarvoor ingerichte data-bank. Zo kan ten alle tijden het specifieke product worden getest en geanalyseerd wanneer dit nodig zou zijn. 

Daarnaast hebben ze drie volledig ingerichte zogenaamde “clean rooms” om vloeistoffen te produceren. De clean rooms zijn volledig afgesloten van de buitenwereld zodat er geen bacteriën of andere dingen die de e-liquid zouden kunnen vervuilen naar binnen kunnen. Hierdoor ontstaat een pure en veilig geproduceerde e-liquid.  

Heisenberg en Pinkman van Vampire Vape

In 2014 stond het bedrijf Vampire Vapes voor een van de eerste keren op een grote internationale Vape expositie. Om de aandacht te trekken werden twee compleet nieuwe smaken ontwikkeld die geïnspireerd waren op de toen mateloos populaire serie Breaking Bad.

De smaken, vernoemd naar de hoofdpersonen Heisenberg en Pinkman, werden door vele bezoekers geproefd. Hierdoor heeft het bedrijf besloten de smaken toe te voegen aan het huidige gamma van smaken.

Nu zijn het de twee smaken e-liquids die het meest geproduceerd worden door Vampire Vape. De smaken zijn nu zowel als aroma verkrijgbaar alsmede als kant en klare e-liquid.